Persoonlijke illustraties

Persoonlijke illustraties

Heb jij altijd al een persoonlijke illustratie willen hebben van jezelf met je partner, je vriendinnengroep, of met je familie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Kies uit een van de twee verschillende stijlen en ik maak een unieke illustratie voor jou! Voor nu kun je mij een mailtje sturen via het contactformulier of naar rosie@minaroos.nl als je geïnteresseerd bent in een illustratie. Geef dan aan voor hoeveel personen je een illustratie wilt laten maken en ik geef je alle informatie daarover. Tip: Kijk nog even bij de veel gestelde vragen voordat je een illustratie wilt bestellen!

Mina lijn

Roos lijn

Contact MinaRoos

 

Het contact formulier doet het op dit moment eventjes niet.

Stuur een mailtje naar rosie@minaroos.nl voor je illustratie bestellingen en vragen!

Mina en Roos lijn

Zoals je ziet heb ik twee verschillende illustratie lijnen. De Roos illustratie lijn is wat drukker en gedetailleerder. Ook is deze helemaal van top tot teen. Deze illustratie keus is dus perfect als je je mooie outfit wilt showen. Je kunt er hier ook voor kiezen de illustratie alleen tot de middel te laten illustreren. De Mina illustratie lijn is wat meer minimalistisch en rustiger. Deze stijl is alleen geïllustreerd tot de middel en wordt niet van top tot teen geïllustreerd, dit om het zo minimalistisch mogelijk te houden. Ze verschillen een hoop van elkaar, maar toch komen de lange wimpers bij elke illustratiestijl terug. Dit is een handelsmerk van MinaRoos.

LET OP: Ik probeer beide MinaRoos illustraties zo goed en herkenbaar mogelijk na te illustreren in grove lijnen. Houd er dus rekening mee dat je niet exact hetzelfde geïllustreerd wordt als op de foto’s die je instuurt. De illustraties die ik maak zijn geen exacte weergave van de persoon/personen. Ik probeer in grote lijnen zoveel mogelijk herkenningspunten op te bouwen, maar een realistische weergave zoals op een foto, is geen onderdeel van de tekenstijl. De kwaliteit van de herkenningspunten valt of staat met de kwaliteit van de ingestuurde foto’s.

Levertijd

De levertijd van de persoonlijke illustratie hangt af van de drukte. Meestal zit deze levertijd tussen de 2 en 4 weken. Wil jij de illustratie op een bepaalde datum afhebben? Stuur me een mailtje dan kijken we samen naar de opties. Wanneer ik de illustratie niet optijd af kan hebben voor de gewenste datum stuur ik je een digitale MinaRoos tegoedbon. Deze kun je vervolgens downloaden en zelf uitprinten om uiteindelijk niet met lege handen aan te komen!

Foto’s aanleveren

Wanneer je de foto’s gaat uploaden graag rekening houden met het volgende:

  • Duidelijke close-up foto waarin de persoon recht in de camera kijkt.
  • De gezichtsuitdrukking van deze persoon op de foto wordt ook zo geïllustreerd.
  • Geef dus echt duidelijk aan wat je wensen zijn.
  • Nadat de illustratie besteld is stuur ik je een mailtje en check ik even na of ik alles goed begrepen heb.
  • Wanneer hierop een akkoord is gegeven ga ik aan de slag met jouw illustratie!