FAQs

Niet gevonden wat je zocht?

Mag ik de persoonlijke illustratie gebruiken voor commercieel gebruik?

Wanneer je de illustratie voor commercieel gebruik wilt hebben, bestel de illustratie dan niet via de website maar neem hierbij even contact met mij op dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Moeten we allemaal samen op de foto staan?

Nee. Zolang ik maar van iedereen apart duidelijke foto’s heb ontvangen.

Horen de lange wimpers van de personen bij de illustratie?

Ja, de lange wimpers zijn een handelsmerk van MinaRoos. Dit hoort bij de unieke stijl van MinaRoos.

Kan ik de illustratie ook alleen digitaal ontvangen?

De illustratie ontvang je sowieso altijd digitaal. Je kunt er ook voor kiezen om de illustratie door mij te laten afdrukken en inlijsten in een gouden a4 of a5 lijstje. Hier komen dan wel extra kosten bij.

Ik wil graag een illustratie laten maken van een persoon die in verwachting is. Is het mogelijk om een baby bij de persoon(en) te illustreren?                                       

Dit is zeker mogelijk. Bij het bestel proces kun je je eigen illustratie samenstellen en deze optie kun je erbij aan vinken.

Wat als ik niet tevreden ben met het eindresultaat?

Ik heb een gratis feedbackmoment waarin je kleine details kunt laten aanpassen. Zoals bijvoorbeeld: haarkleur, haarstructuur, lengteverschil etc. Wanneer je na het feedbackmoment nog aanpassingen ziet komen er extra kosten bij afhankelijk van het werk. Denk daarom van tevoren goed na wat voor soort kleding je graag wilt zien bij de personen en hoe je de haren wilt hebben en geef dit duidelijk aan.

Wat als ik grote aanpassingen wil hebben aan het eindresultaat?                         

Grotere aanpassingen zoals andere kleren, nieuw getekend gezicht, of dergelijke worden tegen een meerprijs aangebracht. Deze prijs is afhankelijk van het werk wat de aanpassing vergt.

Mogen mijn huisdieren ook op de illustratie?

Nee, ik illustreer geen huisdieren.

Kan ik met een voorwerp geïllustreerd worden?

Ja, dit kun je tijdens het bestelproces aan vinken. Een wijnglas, een sleutel, of andere kleinigheidjes kun je zien als voorwerpen die kunnen worden geïllustreerd.

Hoe lang duurt het voordat mijn illustratie af is?

Dat ligt aan de drukte af. Meestal binnen 3/4 weken. Wanneer je een datum hebt dat je de illustratie graag af wilt hebben, stuur me dan even een mailtje dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Kan ik de illustratie voor een bepaalde datum aanvragen?

Dat kan. Laat een berichtje achter bij de bestelling, zodat ik er eventueel rekening mee kan houden, afhankelijk van de drukte. Wanneer de illustratie niet op tijd af kan zijn is er altijd nog een MinaRoos tegoedbon die je zou kunnen geven.

Ik vind dat de personen niet helemaal lijken op hoe ze er in het echt uitzien, hoe komt dat?

Mijn stijl is eenmaal niet volledig realistisch. Ik probeer in grote lijnen zoveel mogelijk herkenningspunten op te bouwen, maar een realistische weergave zoals op een foto, is geen onderdeel van de tekenstijl. De kwaliteit van de herkenningspunten valt of staat met de kwaliteit van de ingestuurde foto’s. Kijk voor meer informatie bij ‘Foto’s aanleveren’.