MinaRoos

''Mina staat voor mijn oma Mientje en Roos staat voor mijn naam Rosie, MinaRoos''.

Hi! Mijn naam is Rosie van den Boogaard en ik ben succesvol afgestudeerd aan SintLucas als media vormgever. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl gecreëerd. Ik richt me vooral op het illustreren van persoonlijke portretten en illustraties in mijn eigen stijl. Ben jij opzoek naar een persoonlijk, origineel cadeautje? Of zou je zelf graag een mooie persoonlijke illustratie in huis willen hebben? dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Ik ga met liefde aan de slag voor je om een mooie illustratie te ontwerpen. Ook kun je mij inhuren voor het ontwerpen van persoonlijke uitnodigingen en sta ik open voor samenwerkingen.

Naast persoonlijke portretten heb ik ook een eigen MinaRoos lijn. Neem vooral een kijkje in de webshop voor unieke cadeautjes!

Waarom de naam MinaRoos? Een tijdje terug verkocht ik samen met mijn oma scrunchies en bandeaus. Ik zocht de stofjes uit en vervolgens maakte oma daar mooie haar accessoires van. Steeds meer mensen werden fan van onze scrunchies en bandeaus en winkels wilde onze producten inkopen. Op een gegeven moment heb ik mezelf ingeschreven bij de KvK en is het officieel geworden; MinaRoos. Mina staat voor mijn oma Mientje, en Roos staat voor mijn naam Rosie. Hier is het dus allemaal mee begonnen! Omdat ik een mediaopleiding gedaan heb ligt mijn passie meer bij het ontwerpen van digitale designs en illustraties, maar wie weet komt er binnenkort nog wat leuks in de shop gemaakt door Mina!

Klantenreview
“Rosie is super getalenteerd! Ik heb haar een foto van mij en m’n vriend gestuurd en ze heeft ons heel gedetailleerd geïllustreerd, maar wel in haar eigen stijl. Omdat de details, zoals de kleding, zo goed klopten, ziet iedereen gelijk dat wij het zijn. Superblij mee!”

Bonnie Nottroth (Boncolor)

Klantenreview
''Ik ben heel blij met de illustratie die Rosie van mij en mijn vriend gemaakt heeft. De communicatie ging heel duidelijk & makkelijk via de e-mail. Aanpassingen konden ook gedaan worden maar dat was helemaal niet nodig. Ze heeft hem heel mooi en goed lijkend gemaakt. Een aanrader!''

Wendy Hutterd

Klantenreview
''Ik had via een vriendin gehoord over Mina Roos, zij had hier een enorm mooie illustratie van haar vriendinnen laten maken. Dit wouden wij met het gezin ook doen. Rosie had enorm snel gereageerd op mijn email en de informatie die ze nodig had was duidelijk. De illustratie was snel af en ze heeft gevraagd om de feedback op de illustratie en deze werd snel verwerkt.

Enorm fijn om hier een goed kwalitatieve illustratie te laten maken!''

Myrte

Klantenreview
Orgineel, persoonlijk en leuk als cadeau!

''De illustratie die ik had besteld van ons gezin was een cadeau voor mijn ouders. De illustratie is super mooi en persoonlijk geworden en was een feestje om te geven. Mijn ouders vonden het een orgineel cadeau en we krijgen veel leuke reacties van buiten af. Het gouden lijstje wat we er bij besteld hadden ziet er leuk uit en maakt de illustratie helemaal af! Het contact met Mina Roos was ook heel gemakkelijk, ik gaf alle info door en kon via de mail terecht met vragen.''

Britt Slegtenhorst